

Rulla neråt

BISTRO
Dags att presentera vad som händer under Påsklovsveckan :
​
Onsdag 16:e april :
Taco-buffé kl. 17-20 för ung som gammal !
​
Torsdag 17:e april :
Raclette. Steka själv köttet på stenen och smält raclette-osten i din egen panna.
kl. 18. Förbokning !
​
​​
Långfredag 18 april :
3-rättersmiddag med olika laxar, Fransk ankbröst, Cointreausås, Chokladfondant, hjortron, ... osv.
Förbokning ! Först till kvarn !
​​
​
Vi har alla rättigheter vilket betyder att vi kan servera dig öl (från eget bryggeri) och vin !
​
​
​
​​​​Vill du boka till ett sällskap eller konferens är du välkommen att mejla oss : info@barts.se
​
​
Av- och ombokningsregler :
Fler än 10 personer : meddela förändringar senast 10 dagar innan bokat datum.
Under 10 personer : meddela förändringar senast 3 dagar innan bokat datum.
För ej avbokade platser debiteras full kostnad.
​
​

BRYGGERI
Nu på fat :
​-mörk trappist-liknande öl 7 vol.%
​​
Nu på flaska :
Irish chocolate Imperial stout. för dom som gillar svart... 8 vol. %
​​
Nu på flaska :
Smoky Pale ale, 5 vol.%
​​
På andra jäsning och klar till Påsk :
-ljus Tripel, 9 vol. %
​
​Håll ut !
​​​
Första ölen blev en Pilsner med svensk malt och tjeckisk humle. Den var klar i mitten av juni, och alla fat gick åt på bara några timmar....
​
Vi hann brygga en till öl : Bart´s Pilsner med 4 olika maltsorter och 4 olika humlesorter. Ölen serverades från fat, från 20:e augusti, och tog slut efter några dagar :-).
​
​Alla våra öl kommer att vara hantverksmässig tillverkad i små volymer, oftast anpassade till årstiderna. Alla öl kommer att vara glutenreducerat.
​
Vi gillar naturlig öl med mycket smak och kärlek.
Bryggmästaren är en belgare, och råvarorna så svenskt som det går.
​