top of page
Sallad med fiskfilé
Barts-bistro_TOP_B_v0.png

Rulla neråt

Sallad med krispiga lökar

BISTRO

Dags att presentera vad som händer under Påsklovsveckan :

​

Onsdag 16:e april :

Taco-buffé kl. 17-20 för ung som gammal ! 

 

​

Torsdag 17:e april :

Raclette.  Steka själv köttet på stenen och smält raclette-osten i din egen panna.

kl. 18.  Förbokning !

​

​​

Långfredag 18 april :

3-rättersmiddag med olika laxar, Fransk ankbröst, Cointreausås, Chokladfondant, hjortron, ... osv.

Förbokning ! Först till kvarn !

​​

​

 

Vi har alla rättigheter vilket betyder att vi kan servera dig öl (från eget bryggeri) och vin !

​

​

​

​​​​Vill du boka till ett sällskap eller konferens är du välkommen att mejla oss : info@barts.se

​

​

Av- och ombokningsregler :

Fler än 10 personer : meddela förändringar senast 10 dagar innan bokat datum.

Under 10 personer : meddela förändringar senast 3 dagar innan bokat datum.

För ej avbokade platser debiteras full kostnad.

​

​

ölflaskor
BRYGGERI

Nu på fat :

​-mörk trappist-liknande öl 7 vol.%

​​

Nu på flaska :

Irish chocolate Imperial stout.  för dom som gillar svart... 8 vol. %

​​

Nu på flaska :

Smoky Pale ale, 5 vol.%

​​

På andra jäsning och klar till Påsk :

-ljus Tripel, 9 vol. %

​

​Håll ut !

​​​

Första ölen blev en Pilsner med svensk malt och tjeckisk humle.  Den var klar i mitten av juni, och alla fat gick åt på bara några timmar....

​

Vi hann brygga en till öl : Bart´s Pilsner med 4 olika maltsorter och 4 olika humlesorter. Ölen serverades från fat, från 20:e augusti, och tog slut efter några dagar :-). 

​

​Alla våra öl kommer att vara hantverksmässig tillverkad i små volymer, oftast anpassade till årstiderna. Alla öl kommer att vara glutenreducerat.

​

Vi gillar naturlig öl med mycket smak och kärlek.  

Bryggmästaren är en belgare, och råvarorna så svenskt som det går. 

​

Följ oss på sociala medier

  • Facebook
  • Instagram

©2022

EUlogo_v_RGB_neg.png
bottom of page